blog i zanimljivosti

Da li ti apliciraš na oglase za posao? i zašto ne?

Imali smo anketu gde je na pitanje „Da li si već aplicirao/la za neke poslove?“, vas 60% odgovorilo potvrdno, a čak 40% posto negativno. Iskreno, taj podatak nas je iznenadio, pa smo došli na ideju da napišemo razloge zašto ne treba da se plašiš da klikneš to čuveno APPLY!

Posao i fakultet, kako?

Odmah da kažem da nije lako, ali da verujem da može svako. Jako je bitno da napomenem da govorim iz svog iskustva, kao neko ko je radio i studirao.

Da li možete da uporedite fitovanje na poslu i fitovanje sa partnerom?

Bilo da se radi o prvom poslu ili nekom ciljanom posle godina iskustva, jedno je zajedničko: #culturalfit. Ne, ne mislimo da budete FIT u smislu fizičke forme, nego da se fitujete sa firmom, okruženjem, poslom i zaposlenima.

Pokreni se sa mrtve tačke uz ECOCOURT BUSINESS!

Edukort tim organizuje jedinstveni događaj u Srbiji koji spaja sport, društvenu odgovornost i podizanje ekološke svesti.

Kako da se pokreneš sa mrtve tačke?

Tu si, gde si i ne mrdaš! A želiš? Svima se dešava, nekima i češće, tako da ne brini, jer postoji izlaz iz te situacije. Naravno, sve je individualno i jasno ti je da sve zavisi od tebe, ali...podelićemo par smernica kako da iz sebe izvučeš dovoljno energije da se pokreneš. Postoje spoljašnji i unutrašnji faktori, i oni mogu biti dobri i loši.